Suzy-Brit-smalSuzy-Britis elegant en vlijmscherp van geest en bovenal een echte dame. Ze is rechtdoorzee, maar kan door haar scherpte soms wat zuur overkomen. Haar beste vrienden weten echter dat dit pure eerlijkheid is en vinden het verfrissend. Haar stijl is consequent elegant met soms pittige details in de accessoires, zoals haar knalrode handtas en pimpelpaarse pumps.

Als klein meisje was zij altijd met haar poppen in de weer: aankleden, uitkleden, weer omkleden en haar eigen poppenmodeshow. Behalve tegen haar beste vriendin Senna, was ze vaak kattig, haar bijnaam was Suzy-Bits.

Als puber kon ze iets beter met anderen overweg, maar je zag haar toch meestal alleen. Ze hield zich gedeisd, tótdat iemand een discussie aansneed. Dan liet ze graag haar vlijmscherpe mening horen en haar rationele argumenten sneden hout en konden moeilijk weerlegd worden.


Sauvignon Blanc levert een zuivere wijn met hoge zuurgraad, zelden geschikt voor houtrijping. De sterke aroma’s van gras, kruisbessen, citrus, buxus en soms zelfs kattenpis komen je tegemoet. Verkwikkend fris en elegante lichte body. Wordt eigenlijk alleen met Sémillon geblend.

Advertentie