Sarah-smalSarah is een pittige tante met haar hart op de tong. Ze kan zich lekker extravagant kleden met bonte kleuren en veel lef. Ze is uitbundig, vrolijk en zeer geliefd, maar als iemand haar tegen de haren instrijkt, kan ze pittig uit de hoek komen.

Als klein meisje was zij een echte flapuit en een open boek. Door haar openheid en schattige verschijning vergaf iedereen haar de ongemakkelijke momenten die haar eerlijkheid veroorzaakte: “Mam, waarom stinkt het zo bij de kaasboer?

Als puber kleedde ze zich telkens in een andere stijl. Het keurslijf paste haar niet, dus droeg ze tuinbroeken en krijtstreepjesbroeken, blokhakken en legerkistjes. Ook voerde ze regelmatig actie met spandoeken en boze brieven. Netjes in de rij staan en ja-knikken, dat was niets voor Sarah.Syrah
, of Shiraz, heeft warmte nodig om rijp te worden. Meestal heeft ze een intense kleur, veel diepte en complexe kruidigheid in geur en smaak. Met medium tot zware body en soms flinke tannines. Ze kan zowel kruidig en elegant overkomen als pittig, rijp en zwaar.

Advertentie